Levering 1-3 dage. Gratis fragt ved køb over 700 kr.

Tilfredshedsgaranti

PRODUKTET    FRAGT    RETUR    PLEJE   TILFREDSHEDSGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI

100% tilfredshedgaranti på din første t-shirt?
Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti på din første t-shirt fra Sweatclean. Føl dig tryg ved at købe vores t-shirt, vi giver dig derfor muligheden for at prøve, vaske og teste den i 14 dage, hvis den ikke lever op til forventningerne, kan du sende den retur og få din penge tilbage for t-shirten. Skriv til sweatclean@sweatclean.dk for returnering. Conditions: Kun den første t-shirt.

Hvad hvis jeg har købt flere t-shirts?
Tilfredshedsgarantien dækker kun din første t-shirt, prøv derfor den første t-shirt og giv den et forsøg. Lever den ikke op til forventninger, får du selvfølgelig returneret pengene for t-shirten. De andre t-shirts skal sendes tilbage i orignial indpakning og uåbnet. Hvis du vil returnere skal du betale for returfragten og sende de uåbnede og uskadet produkter tilbage i original indpakning. 

Får jeg returneret forsendelsesomkostningerne hvis jeg ikke kan lide min t-shirt?
Vær opmærksom på at Sweatclean ikke dækker returomkostningerne. Hvis muligt vil vi tilbyde et forudbetalt retur label, som vil blive trukket fra din refundering. 

Hvad hvis jeg er glad for min Sweatclean t-shirt men vil have den i en anden farve?
Vi tilbyder selvfølgelig ombytning af din t-shirt hvis du vil have den

Hvorfor vil i vide hvorfor jeg returnerer mit Sweatclean produkt?
Vi arbejder konstant på at forbedre os og udvikle vores produkt. Jeres feedback om jeres oplevelser med vores produkt kan hjælpe os med at forbedre vores design og funktion, for at imødekomme dit behov.