Levering 1-3 dage. Gratis fragt ved køb over 700 kr.

Teknologi

SVEDBESKYTTENDE UNDERTRØJER

Vi har udviklet en svedstoppende t-shirt som forhindrer sveden i at trænge igennem til dit tøj under armene. Vores t-shirts er udviklet med indsyet svedmembraner under armene, disse absorberer sveden som derefter fordamper.

Svedmembranerne er desuden vævet med sølv fibre, som modvirker og bekæmper svedlugt. Med vores svedstoppende t-shirt kan du tage dit tøj på, uden nogle bekymringer for at ende i uheldige situationer. Den er designet slim-fit så den sidder tæt på din krop, den vil altså ikke være synlig når du har dit tøj på. Ligeledes har vi tilføjet ekstra længde, så du ikke skal bøvle med den ryger op af bukserne gennem dagen. Den er produceret af 95% Lenzig Modal® som er af utrolig høj kvalitet, der er desuden tilføjet 5% spandex for at give dig den bedste komfort og behagelighed – måske den mest komfortable undertrøje du nogensinde har haft på.

• Den perfekte undertrøje som er produceret af den højeste kvalitet af Lenzig Modal® som føles mere end 2 gange blødere end almindelig bomuld

• Lenzig Modal® er 50% mere absorberende end almindelig bomuld

Du kan endelig med en svedstoppende t-shirt fra Sweatclean bære dit tøj med selvtillid!

 

SVEDAFVISENDE T-SHIRTS

100% Vandafvisende t-shirt fra Sweatclean! Denne fantastiske t-shirt holder dig frisk gennem hele dagen og skjuler svedpletter, selv på de varme sommerdage. Vores specielt udviklede sved- og vandafvisende t-shirt holder dig beskyttet gennem hele dagen. Vores Sweatclean© teknologi sørger for at du ikke skal bekymre dig om at pinlige svedpletter gennemdagen. Vores teknologi påvirker ikke stoffets blødhed og åndbarhed. Vores t-shirts er fremstillet af 100% bomuld, hvorfor den også er lækker og behagelig at have på gennem hele dagen.

Materiale: 100% Bomuld