Levering 1-3 dage. Gratis fragt ved køb over 700 kr.

Om os

MÆRK FRIHEDEN 

Sweatclean har til formål at hjælpe dig slippe for svedpletter på tøjet og ende i pinlige situationer. Vi har arbejdet sammen med en produktudvikler for at imødekomme dit behov og har skræddersyet denne løsning: Vores sweat pads! 

Vi kender ubehaget ved store mørke svedpletter under armene. Følelsen af at være utryg og nervøs for at løfte armene. Om det er fordi man skal til at præsentere, på date, eller bare ud på en varm sommerdag. Vi har tidligere selv stået overfor de samme udfordringer, som du sikkert også selv har oplevet før. Faktisk lider op til 4 % af Danmarks befolkning af hyperhidrosis, som er overdreven svedproduktion - hvilket svarer til ca. 240.000 danskere. Mange har svært ved at fungere gennem dagen og gemmer sig i mørkt tøj for at skjule store svedskjolder.

Derfor har vi, Sweatclean, udviklet en løsning på problemet skræddersyet til dit behov. Med vores svedabsorberende produkter behøver du ikke længere at være nervøs for at ende i pinlige situationer grundet din sved. Du ville kunne gå klædt i dine fortrukne farver uden bekymringer. Alt er udviklet med øje for dit behov fra design og komfort til teknologien, der er blevet brugt i vores løsninger. Vores t-shirts er syet med svedabsorberende membraner under armene, som er vævet med ægte sølv for at modvirke den svedlugt, der kan opstå gennem dagen. Vi fungerer som din diskrete hjælper. Med vores løsninger kan du gå ud af døren med selvtillid. 

Vi hjælper dig med at komme sikker igennem dagen!