Levering 1-3 dage. Gratis fragt ved køb over 700 kr.

Handelsbetingelser

Se også vores cookie- og privatlivspolitik

Almindelige betingelsers formål og rækkevidde
Nedenstående betingelser gælder for alle køb af varer, som forbrugere (herefter benævnt ”Kunden”) foretager på www.sweatclean.dk
Disse betingelser accepteres af Kunden i forbindelse med afgivelse af ordrer, og de vil endvidere til enhver tid være tilgængelig på Sælgers hjemmeside, ligesom de kan rekvireres ved henvendelse til Sælger pr. e-mail eller almindelige post.

Fragt:
Til enhver bestilling af varer afgivet på hjemmesiden skal der tillægges et beløb til dækning af forsendelsesomkostninger. Forsendelsesomkostningerne vil fremgå ved betaling af produktet. Dog er der ved ordrer over 700 kr. gratis fragt, leveres til nærmeste udleveringssted (Normalt en postbutik). Forsendelsen sker ved brug af et anerkendt fragtfirma.

Leveringsbetingelser:
Sweatclean sender alle indgående ordrer fra kunder samme dag såfremt ordren er modtaget inden kl. 12:00. Ordrer som modtages senere end kl. 12:00 kan ekspederes samme dag, men garanteres ikke. Vi afsender bestillinger hver dag fra mandag til fredag. Prisen på leveringen afhænger af antallet af købte varer. Man kan enten vælge at få sendt ordren til den valgte adresse eller nærmeste pakkeshop. Prisen for levering af den aktuelle indkøbskurv på sweatclean.dk kan altid ses, når man er ved at tjekke ud, inden man indtaster sine betalingsoplysninger. Hvis afsendelsen af de bestilte varer bliver forsinket, underretter Sælger snarest muligt Kunden herom på den af Kunden oplyste e-mailadresse. Levering sker kun inden for Danmark.

Fortrydelsesret
Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret på alle vores produkter, der er købt på www.sweatclean.dk. Fortrydelsesfristen er 14 dage fra den dag, hvor Kunden får varen i fysisk besiddelse. Den returnerede vare skal være i samme stand som ved modtagelsen. For at benytte sig af denne fortrydelsesret, kan man enten nægte at modtage leverancen eller returnere varerne inden for 14 dage til Sweatclean. Hvis Kunden nægter at tage imod varen, når den kommer, kan Sweatclean opkræve et beløb, hvis der er udgifter forbundet med returneringen. Ønsker kunden at benytte sig af fortrydelsesretten, skal der gives en tydelig meddelelse om at fortrydelsesretten vil benyttes inden udløbet af fortrydelsesfristen. Kunden står selv for afholdelse af returneringsomkostningerne. Bliver der gjort brug af fortrydelsesretten er Kunden ansvarlig for varen indtil den er modtaget af Sweatclean. Det er derfor også Kunden der skal betale for eventuelle skader undervejs, eller hvis varen forsvinder i posten. Kontakt os på sweatclean@sweatclean.dk hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, så finder vi den bedste og hurtigste løsning sammen 

Vi bytter naturligvis også varer til andre størrelser, hvis man skulle ønske dette i stedet

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Dog med forbehold for varens forventede naturlige holdbarhed. Vi godkender ikke reklamationer, der drejer sig om ændring i farven af t-shirts, da denne naturligt ændrer sig ved vask og brug.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen. Du kan enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen – afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig opbevaring eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du først sende os en mail til sweatclean@sweatclean.dk, så vi kan finde den hurtigste og bedste løsning. Oplys venligst dit ordrenummer ved returnering. Får du besked på at sende varerne til os, er vores adresse:

Sweatclean ApS – sweatclean.dk
Toggangen 33 2a
2730 Herlev

Når varerne er modtaget, fremsender vi en e-mail med beskrivelse af den videre proces.

Firmaoplysninger
Sweatclean ApS – www.sweatclean.dk
CVR: 40273891
Toggangen 33 2a
2730 Herlev
København, Danmark
Tlf. +45 61 33 58 92

Betaling
Sweatclean modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms. medmindre andet særskilt fremgår ud for varen

Der er forbundet gebyr ved brug af indenlandske kort på 1,45% samt 2,75% ved udenlandsk udstedte kort.

Sweatclean bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.


Ordremodtagelse og aftaleindgåelse

Ordreprocedure
Kunden bestiller via hjemmesiden www.sweatclean.dk
Kunden opfordres til at gennemgå bekræftelsen og meddele Sælger, såfremt ordrebekræftelsen efter Kundens opfattelse ikke stemmer overens med den afgivne bestilling. Kunden opfordres til at gemme og evt. udskrive ordrebekræftelsen.

Ordren vil blive opbevaret af Sælger, men vil ikke – udover ordrebekræftelsen – være tilgængelig for Kunden efter ordren er afgivet.

Endelig aftale mellem Kunden og Sælger anses for indgået, når Kunden har afgivet en ordre. Sælger vil snarest mulig underrette Kunden, såfremt et forbehold, f.eks. at varen er udsolgt, gøres gældende.

Kunden er ansvarlig og bærer risikoen for, at de indtastede oplysninger om Kunden er korrekte, idet Sælger ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

Faktura
Sælger sender en faktura af sted sammen med ordren. 

Tilfredshedsgaranti
Sweatclean tilbyder altid 100% tilfredshedsgaranti på Kundens første t-shirt i 14 dage efter modtagelse af ordren. Kunden kan prøve den, teste den og vaske den i 14 dage, hvis den ikke lever op til forventningerne, kan Kunden sende den retur og få sine penge tilbage for t-shirten. Kunden står selv for at afholde returneringsomkostningerne. Hvis muligt vil Sweatclean tilbyde en forudbetalt returlabel, som vil blive trukket fra refunderingen. Skriv til sweatclean@sweatclean.dk for returning og husk at inkludere ordrenummeret. Sweatclean arbejder konstant på at forbedre og udvikle løsningerne for at imødekomme Kundens behov, skriv derfor i meddelelsen om hvorfor den ikke levede op til forventningerne.

Forsinket betaling
Ved forsinket betaling påløber der et rykkergebyr på DKK 100 pr. rykker. Sælger udsender dog maksimalt tre rykkerskrivelser, hvorefter kravet tages til inkasso.

Der påløber morarenter fra forfaldstidspunktet i henhold til Rentelovens regler herom, indtil betaling sker.

Persondatapolitik
Behandling af personoplysninger
Sælger er underlagt den danske persondatalov og enhver behandling af persondata sker under iagttagelse af persondataloven. Sælger er, jf. Persondataloven, at betragte som dataansvarlig for de oplysninger, der registreres om Kunden og besøgende på Sælgers hjemmeside.

Ingen personlige oplysninger, der registreres af Sælger, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand, bortset fra videregivelse der er nødvendig til at opfylde aftalen fx videregivelse af oplysninger til fragtfirma m.fl.. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Sælger.

Markedsføring
Oplysninger om kunderne - navn, adresse, e-mail m.v. - benyttes kun af Sælger til at opfylde Kundens bestilling og informere Kunden, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå.

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende 
Disse betingelser gælder ikke for salg til andre erhvervsdrivende eller offentlige myndigheder.

Andet
Forbehold for trykfejl m.v.
Sælger tager forbehold for tryk- og billedefejl, udsolgte varer, moms- og afgifts-ændringer samt forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure begivenheder.

Ugyldighed
Hvis nogen del af disse betingelser skulle blive anset for retsstridige og ugyldige og dermed ikke kan håndhæves, påvirker dette ikke gyldigheden og håndhævelsen af den resterende del af betingelserne.

Introduktion til Cookie- og privatlivspolitik
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
Vejledningslinket: 
https://minecookies.org/cookiehandtering/

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger 
som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: sweatclean@sweatclean.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Sweatclean ApS
Toggangen 33 2a
2730 Herlev
Telefon: 61 33 58 92
Email: sweatclean@sweatclean.dk