Levering 1-3 dage. Gratis fragt ved køb over 700 kr.

FAQ

 


Om produktet

Hvordan virker jeres svedstoppende t-shirts?

Vores svedstoppende t-shirts er udviklet med indsyet svedmembraner under armene, disse absorberer sveden som derefter fordamper. Svedmembranerne er desuden vævet med sølv fibre, som modvirker og bekæmper svedlugt. Vores t-shirts forhindrer sveden i at trænge igennem til dit tøj under armene

Er jeres svedstoppende t-shirt garanteret at virke?
Ja! Garanteret beskyttelse imod svedpletter på tøjet under armene med vores svedstoppende t-shirts. Vi er så sikre på at du vil blive glad for vores t-shirt at vi tilbyder dig 100% tilfredshedsgaranti inden for 14 dage på din første t-shirt. Prøv den, vask den og oplev den. Lever den mod forventning ikke op til dit behov kan du returnere den og få din penge retur.
Føl dig tryg når du køber Sweatcleans svedstoppende t-shirt, 100% tilfredshed eller dine penge retur

Hvordan er den designet?
Den er designet slim-fit så den sidder tæt på din krop, den vil altså ikke være synlig når du har dit tøj på. Ligeledes har vi tilføjet ekstra længde, så du ikke skal bøvle med den ryger op af bukserne gennem dagen.
Hvad er den produceret af?
Den er produceret af 95% Lenzing Modal® som er af utrolig høj kvalitet, der er desuden tilføjet 5% spandex for at give dig den bedste komfort og behagelighed. Lenzing Modal® er desuden 50% mere absorberende end almindelig bomuld og føles mere end 2 gange blødere end almindelig bomuld.

Hvor er de produceret?
Vores Sweatclean t-shirt er designet i Danmark. Vores materiale Lenzing Modal® er produceret i Østrig. Selve sygningen af vores t-shirt og membran sker i Asien, hvor vi hele tiden holder overvågning og laver kvalitetskontrol for at sikre jer den bedst mulige kvalitet.
Mister jeres t-shirt den svedstoppende effekt over tid?
Nej, vores t-shirt mister ikke den svedstoppende effekt over tid, så længe plejeinstrukserne bliver fulgt. Dog kan der godt opstå en gullig farve under armene på t-shirten over tid. Vores t-shirt er syet med membraner under armene, her bliver sveden absorberet, dette kan derfor medføre den gullige farve, dog ændrer effekten sig som sagt ikke. Man bør vaske sin SWEATCLEAN t-shirt efter en dags brug, for at undgå at undgå den gullige farve og evt. lugt ophober sig i din t-shirt.
Tip: Når du vasker din t-shirt kan du smide en skefuld Oxi White i vaskemaskinen med din hvide Sweatclean t-shirt, dette kan hjælpe med at fjerne den gullige farve.

Hvordan virker jeres sweat pads?
Vores sweat pads virker som din diskrete hjælper. Vores pakker består af 16 stk. (8 par) sweat pads. Sæt vores indlæg (med det klistrede nedad) fast på tøjet under armene. De absorberer gennem dagen sveden, som forhindrer sveden, trænger igennem til dit tøj. Slip desuden for deodorant skjolder under armene.

Hvad er jeres sweat pads produceret af?
Vores sweat pads er fremstillet af bomuld således de ikke er irriterende at have på, placér blot under armen hvor du sveder. Sweatcleans sweat pads er yderst skånsomme mod din hud, indeholder ingen skadelige kemikalier.

Kan man genbruge jeres sweat pads?
Vores sweat pads er engangs sweat pads, da de efter en gangs brug mister den klæbende effekt.

Kan man få jeres sweat pads større?
Vi har i øjeblikket kun en one size størrelse. Oplever du at svede mere end én enkelt par sweat pads kan dække, kan du prøve at klistrer dem ved siden af hinanden og herefter sætte dem på tøjet under armene. Du kan altså ved at bruge et par til hver armhulde, dække et dobbelt så stort område. Du kan som alternativ ellers prøve vores svedstoppende t-shirt, som garantere at dække alt sved under armene!

FRAGT

Hvilke forsendelsesmuligheder er tilgængelige?
Vi sender alle vores ordre med DAO. Du kan enten vælge at få din ordre sendt hjem eller til nærmeste pakkeshop. 

Hvad koster levering
Pakkeshop: 39 kr.
Hjemmelevering: 49 kr.
Dog er der ved ordrer over 700 kr. gratis fragt.

Hvor lang er leveringstiden?
Vi sender alle indgående ordrer samme dag såfremt ordren er modtaget inden kl. 12:00. Ordrer som modtages senere end kl. 12:00 kan ekspederes samme dag, men garanteres ikke. Vi afsender bestillinger hver dag fra mandag til fredag.

Sender i til andre lande end danmark?
Vi sender i øjeblikket kun ordrer i Danmark.

Hvordan kan jeg se hvor langt min ordre er?
Vi sørger for tracking nummer til alle vores forsendelser for at sikre du modtager den bedste service overhovedet muligt. Du kan følge med i hele processen fra at ordreren bliver modtaget til den bliver leveret hos dig. Dog er det dit ansvar at ”tracke” din pakke gennem processen.

 

RETURNERING OG OMBYTNING

Hvordan returnerer jeg?
Du kan returnere og bytte dine varer inden for 14 dage. Alle varer SKAL være ubrugt, uvaskede, uskadige, og i original emballage. OBS: Efter du har brugt din første t-shirt, kan vi ikke accepterer returnering eller ombytning af andre brugte t-shirts, eller som er blevet taget ud af original emballage.

Jeg har købt jeres t-shirt og vil gerne returnere den.
Send os en mail på sweatclean@sweatclean.dk og skriv ”Sweatclean retur” og dit ordrenummer i emnefeltet. Forklar kort hvorfor du ikke er tilfreds med vores produkt, og vi vil returnere dine penge for t-shirten, (når du får returneret t-shirten til os). Hvis den mod forventning ikke lever op til dine krav, og er det din første svedstoppende t-shirt du køber hos os, kan du få returneret dine penge.

Får jeg returneret forsendelsesomkostningerne hvis jeg ikke kan lide min t-shirt?
Nej du kan desværre ikke få returneret fragt omkostningerne. 

Jeg har købt flere ting i min første ordre og vil returnere dem
Din første t-shirt er dækket af tilfredshedsgarantien inden for 14 dage. Hvis du vil returnere dem skal du sende dem tilbage uåbnede i original indpakning uden skader inden for ???. Når vi har modtaget varerne du vil returnere, vil vi refundere pengene for t-shirtsne. (Prisen for returlablet vil blive fratrukket beløbet der skal refunderes. Sweatclean dækker ikke omkostningerne ved returforsendelse. Hvis det er muligt, vil vi give en dig en billigere returlabel, eller du kan sende varerne tilbage med din ønskede fragtmand/transportør. Kun uåbnede vare vil blive refunderet inden for ???

Jeg har købt en t-shirt og jeg vil gerne bytte den
Hvis det er din første t-shirt du bestiller hos Sweatclean, og vil bytte den til en anden størrelse, intet problem! Send os en mail sweatclean@sweatclean.dk og skriv ”Ombytning” og ordre nummeret i emnefeltet. Fortæl os hvilken størrelse du vil bytte til, og vi vil sende den til dig gratis. Du beholder den første/originale t-shirt du først købte. Eller de returnerer den, og får sendt en gratis. 

Jeg har købt flere t-shirts og vil gene bytte dem
Din første t-shirt du bestiller er dækket af tilfredshedsgarantien, hvis du vil bytte de andre t-shirts skal de sendes uåbnede og i original emballage uden skader inden for??? Send os en mail  sweatclean@sweatclean.dk og skriv ”Ombytning” og ordre nummeret i emnefeltet. Fortæl hvilken størrelse du vil have. Når vi har modtaget dine t-shirts, vil vi sende de nye t-shirts gratis! Sweatclean dækker ikke forsendelseomkostningerne. Hvis muligt vil vi tilbyde en billigere retur label, eller du kan sende dem med dine fortrukne fragtmænd (Dem du vil bruge).

Returnering og ombytning af t-shirts som ikke er dækket af garantien
Du kan returnere og bytte dine varer inden for 30 dage?? Alle varer SKAL være ubrugt, uvaskede, uskadige, og i original emballage. OBS: Efter dit første køb, kan vi ikke accepterer returnering eller ombytning af brugte t-shirts, eller som er blevet taget ud af original emballage.

Hvordan returnerer jeg så?
1. Email sweatclean@sweatclean.dk
2. I emnefeltet skal du skrive ”Return” eller ”Ombytning” og dit ordre nummer.
3. Fortæl os hvorfor du gerne vil returnerer din(e) vare(r) eller hvad du kan vil bytte til.
4. En medarbejder fra Sweatclean vil besvare dig på mail – vi bestræber os på at besvare din mail inden for 48 timer, fra mandag til fredag, med retur eller ombytnings instruktioner.

OBS! Vær opmærksom for at Sweatclean ikke dækker returomkostningerne. Hvis muligt vil vi tilbyde et forudbetalt retur label, som vil blive trukket fra din refundering.

Hvorfor vil i vide hvorfor jeg returnere mit Sweatclean produkt?
Vi arbejder konstant på at forbedre os og udvikle vores produkt. Jeres feedback om jeres oplevelser med vores produkt kan hjælpe os med at forbedre vores design og funktion, for at imødekomme dit behov.

Plejeinstruktioner

Hvordan er plejeinstruktionerne for jeres t-shirts?
     • Vend vrangsiden udaf når du vasker og tørerdin t-shirt.
     • Vask den i maskinen ved maks. 40 grader (Kan både maskinvaskes i koldt eller varmt vand) - Undgå blegemiddel samt skyllemiddel da det kan           beskadige det vandtætte lag betragtelig – Det kan altså miste en del af den svedstoppende effekt
     • Vi anbefaler du hænger den til tørre men du kan også tørre t-shirten i tørretumbler (Det beskadiger ikke stoffet). – Undgå for høj temperatur
     • Vi anbefaler ikke strygning, da det kan beskadige det vandtætte lag.

OBS! Du kan forvente en minimal krympning i forhold til traditionelle undertrøjer. Vores t-shirts er produceret af Lenzig Modal®, hvorfor du kan forvente en krympning på omkring 5%, hvorimod traditionelle undertrøjer kan krympe 10-15%.

TILFREDSHEDSGARANTI

100% tilfredshedgaranti på din første t-shirt?
Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti på din første t-shirt fra Sweatclean. Føl dig tryg ved at købe vores t-shirt, vi giver dig derfor muligheden for at prøve, vaske og teste den i 14 dage, hvis den ikke lever op til forventningerne, kan du sende den retur og få din penge tilbage for t-shirten. Skriv til sweatclean@sweatclean.dk for returnering. Conditions: Kun den første t-shirt.

Hvad hvis jeg har købt flere t-shirts?
Tilfredshedsgarantien dækker kun din første t-shirt, prøv derfor den første t-shirt og giv den et forsøg. Lever den ikke op til forventninger, får du selvfølgelig returneret pengene for t-shirten. De andre t-shirts skal sendes tilbage i orignial indpakning og uåbnet. Hvis du vil returnere skal du betale for returfragten og sende de uåbnede og uskadet produkter tilbage i original indpakning. 

Får jeg returneret forsendelsesomkostningerne hvis jeg ikke kan lide min t-shirt?
Vær opmærksom på at Sweatclean ikke dækker returomkostningerne. Hvis muligt vil vi tilbyde et forudbetalt retur label, som vil blive trukket fra din refundering.

Hvad hvis jeg er glad for min Sweatclean t-shirt men vil have den i en anden farve?
Vi tilbyder selvfølgelig ombytning af din t-shirt hvis du vil have den

Hvorfor vil i vide hvorfor jeg returnerer mit Sweatclean produkt?
Vi arbejder konstant på at forbedre os og udvikle vores produkt. Jeres feedback om jeres oplevelser med vores produkt kan hjælpe os med at forbedre vores design og funktion, for at imødekomme dit behov.